1 Aralık 2010 Çarşamba

Hostgator'dan Bedava Host Nasıl Alınır?

Hostgator'dan ücretsiz host alabilmek için gereksinimler:
  • Tercihen Paypal Hesabı, kredi kartıda oluyor ancak doğrulanma süreci daha uzun.
  • Daha önce Hostgator'dan aynı paypal hesabı ve bilgiler ile hesap almamış olmak (onaylanma sürecinizi uzatır belki iptal edilir vs)
  • Kimlik yerine geçebilecek herhangi bir kart (doğrulama kısmında istiyorlar genelde)
Gelelim nasıl alacağınıza,
Önce Hostgator.com adresine girin,







 

"View Web Hostin Plans" Yani hosting paketlerini görüntüle butonuna tıklayınız.







Herhangi bir host paketini seçin. Tercihen en sağdaki.





Kupon kodu olarak "TURKIYE" yazın. 

Bu kod alışverişlerde 25$ lık bir indirim sağlıyor! 



Ayrıca Turkiye kodu ile nekadar çok alışveriş yapılırsa Hostgator Türkiye ayağına okadar önem vermeye başlıyor. Hostgator Staff'larından Sefa'nın dediğine göre yakında 7/24 türkçe destek gelecek ve daha ileri bir zamanda da Türkiye ofisi açılacak. Zaten şuanda da Live Chat (Canlı anlık mesajlaşma) kısmına girip Sefa ile konşabilirmiyim dediğinizde kendisiyle görüşebilir türkçe destek alabilrisiniz. Hatta bir sorun yaşamanız durumda da turkishsupport@hostgator.com mail adresine yazarak da türkçe destek alabiliyorsunuz. Neyse devam edelim,

  Gördüğünüz gibi ödenecek ücret hanesinde toplam $0.01 yazıyor. 
Bu bir sembolik rakam. Bu şekilde 1 ay boyunca ücretsiz kullanabilirsiniz hesabınızı. Umarım faydalı olmuştur. Türk host firmalarına nazaran Hostgator çok daha profesyonel. Bir ay bu şekilde bedava host kullanıp denemiş olursunuz. Memnun kalmanız durumunda blogumuzda yayınladığımız kuponları kullanarak yada fırsatları değerlendirerek daha uzun süreli host alabilrisnizi. Örneğin kara cuma (black friday) diye bilinen gününde (26 kasım) %80 indirim yaptılar!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder