2 Aralık 2010 Perşembe

Bedava Video Çeviri Programı Format Factory


Video çevirici programların arasında en iyi olan ve ücretsiz olan bir program Format Factory. Tüm video formatlarını neredeyse tüm video formatlarına dönüştürebilen güçlü bir çevirici (converter).

 

Iphone, Ipod, Sony PSP gibi mobil cihazlarınıza video atmak için kullanabilirsiniz, bir filme altyazı gömüp mp4 çevirerek vs. Ya da web tasarımcısınız ama flashtan anlamıyorsunuz. Ve sayfaya flash ile bir ses çaldırmak istiyorsunuz. Format factory GIF, SWF dahil bir çok dönüşümü yapabiliyor. Arayüzü gayet basit ve sade.




Çevireceğiniz dosyayı sürükledikten sonra hangi formata dönüşeceğini seçiyorsunuz. İsterseniz ince ayarlarla video kalitesi vs gibi ayarlarıda yapyıorsunuz. Çevir dediğinizde dosyayı çeviriyor ve Çıktı Klasörü altına kaydediyor. Çeviri hızı olarak da gayet tatmin edici. Resmi sitesindeki video anlatımını tbilgi.blogspot.com farkıyla türkçe altyazılı olarak izleyebilrisiniz: (Not, altyazı işlemleri format factory ile yapılmıştır.)

 
Kesinlikle vazgeçilmez bir program. Yeni işetim sisteminde kurduğunuzda bilgisayara ilk kurmanız gereken programlardan. Videoların bazı bölümlerini kesme ya da yapıştırma gibi işlemlerini de kolayca yapabiliyor. A++



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder